Badkamer verbouwen

Aannemingsbedrijf Kers B.V. is uw badkamerspecialist in de regio UTRECHT. Wij hebben in de afgelopen jaren een heel aantal verbouwde badkamers afgeleverd. Denkt u ook aan het verbouwen of renovatie van de badkamer? Neem dan contact met ons op! Het is zaak om vanaf de start de verbouwing goed aan te pakken.

 

Snel genieten van uw nieuwe badkamer

We inventariseren uw situatie en uw wensen waarop we een plan van aanpak en gedegen planning maken. We kijken naar de aan- en afvoer, leidingwerk, muren en/of leidingen verplaatsen. Wenst u vloerverwarming en/of klimaatbeheersing? Kunnen we daglicht inbrengen of een raam plaatsen? Is de afzuiging van condens in orde? Wat voor sanitair, bad of douche, toilet en tegelwerk past het best in het ontwerp?

 

Wij realiseren de badkamer binnen uw budget, zodat u precies weet waar u aan toe bent en snel kunt genieten van uw mooie, nieuwe badkamer!

 

De nieuwste badkamer verbouwtrends

Vloertegels tegen de muren, smalle voegen, inbouw spots in het plafond, gestucte opbergvakken in de doucheruimte en grote spiegels. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Tijdens de bezichtiging nemen we de wensen en de mogelijkheden voor uw badkamer verbouwen samen door.

 

 

Heeft u vragen? Wilt u advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie?

 

Neem contact op